Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter,fotballklær

Billigefotballdrakter org erfaring,billige fotballdrakter på nett,klubbdrakter fotball,billige fotballdrakter til barn,lag din egen fotballdrakt gratis

Antoine Griezmann Har Besluttet Å Forlate Atlético De Madrid Nes

I forrige uke, i en VM-europeisk divisjon av spillkvalifiseringen, spilte det franske landslaget mot det hviterussiske landslaget hjemme, fansen som har Billige fotballdrakter på publikumsseteret, er veldig aktive og atmosfæren er veldig god . Frankrike vinner en 2-1-seier med hell kvalifiserende til finalen. I dette spillet spilte Antoine Griezmann godt og bidro med et mål og assisterte til laget. Etter kampen fortalte han journalister at han kunne gjøre det bedre i fremtiden, og han prøvde å bevege seg nærmere det begrensede området for å provosere et angrep.

Nylig Manchester United og Atlético de Madrid nådde en kontrakt, Manchester United vil betale Atlético de Madrid 100 millioner euro + 20 millioner flytende vilkår på forhånd for å kjøpe Antoine Griezmann. Før dette, fordi Atlético de Madrid ved FIFA-overføringsforbudet, betyr dette at Antoine Griezmann må vente til neste år for å bli med i Manchester United. Ifølge kilder fortalte reportere, før Antoine Griezmann og Manchester Uniteds sommeroverføring ryker bare fordi Antoine Griezmann ønsker å få en heve fra Atlético de Madrid. I juni i år har Atlético de Madrid avtalt å gi Antoine Griezmann en økning i den nye kontrakten. Samtidig, kilder lagt til, situasjonen er ikke den samme nå, Diego Costa tilbake, Antoine Griezmann denne franskmannen må vurdere fremtidens situasjon! Med andre ord vil Griezmann Fotballdrakt forsvinne i Atletico de Madrid, og vil debutere i Manchester United.

Nå Atlético de Madrid ingen mangel på senter, for å opprettholde og gode forhold til Manchester United, utgjorde Antoine Griezmann overføringskvoter halvparten av de likvidiserte skader, nesten 100 millioner euro! Prisen er ganske rimelig. Selvfølgelig er det en rimelig pris på Billige fotballdrakter butikk . Klikk på linken for å komme inn på nettstedet vårt, kan kjøpes på nettet, varene vil bli levert raskt til dine hender. Vi har en profesjonell ettersalgs service for deg å løse problemet, tror jeg vil gjøre deg fornøyd.

 

Antoine-Griezmann-har-besluttet-a-forlate-Atletico-de-Madrid-neste-ar

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article