Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter,fotballklær

Billigefotballdrakter org erfaring,billige fotballdrakter på nett,klubbdrakter fotball,billige fotballdrakter til barn,lag din egen fotballdrakt gratis

Mesut Özils styrke i Arsenal er svært at legitimere

Det tyske landslag spillede imod Norge hjemme under en kamp i den europæiske division af verdensmesterskabet, der sluttede i går morges. Efter 90 minutters konkurrence scorede det tyske hold endelig 6-0 hjemme. Nu kan Mesut Özil, Arsenal-spiller i Premier League, siges at være den største bidragyder til holdets succes. Som følge heraf vil udkig efter Fodboldtøj til børn være mere opmærksom på sine fodboldprodukter.

Hvad forårsagede Mesut Özil at vise så stor forskel mellem landholdet og klubben? Er Arsenal begravet Mesut Özil talent? eller Mesut Özil trak arsenal? Det er klart, at den tidligere er mere sandsynlig. I Arsenal kan Mesut Özil ikke blot udføre opgaven med at organisere angrebet, men også at dele holdets forsvarstryk, og hans fordel i Arsenal kan heller ikke spille, fordi holdkammeratets bevægelse ikke er positiv, således at Mesut Özil i besiddelse af bolden, manglen på boldens fangst punkt. Og han er ikke god til at kontrollere bolden for at bryde igennem forsvaret. I dette tilfælde, når modstanderen er tæt på bolden, er fodbold let opsnappet af de modsatte spillere. Derfor vil det give folk en slags Mesut Özil fodboldteknologi er meget middelmådig illusion, og selv Arsenal berømthed direkte beskylder Mesut Özil nu er holdets byrde, og selv forvente, at Arsène Wenger kan sælge Mesut Özil. Det er klart, at fansne af Ozil fodboldtøj til børn vil være vred. Heldigvis nu Özil med styrke til at bevise deres værdi.

Faktisk ser Mesut Özil også frem til at spille i det nye hold, for i Arsenal har Mesut Özil en meget kraftfuld, men kan ikke spille ud af følelsen. Og næste år er året for verdensmesterskabet, håber han at få en bedre platform for at opretholde en god stat, så Mesut Özil nægtede kontrakten Arsenal fornyelse. Men dagens Mesut Özil i nationalholdets præstation foran Joachim Loew fik et godt bevis, ved ikke, at Arsène Wenger så fodboldkampen, hvordan man bruger Mesut Özil-strategien, vil have en vis inspiration? Selvfølgelig, for at se de seneste fodboldoplysninger, kan du komme ind på vores hjemmeside for at lære om de seneste begivenheder. Fans, der kan lide trøjer, kan også bruge link til Køb billige fodboldtrøjer. Sikker, bekvem, hurtig levering af indkøbstjenester vil helt sikkert give dig tilfredse.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article