Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter,fotballklær

Billigefotballdrakter org erfaring,billige fotballdrakter på nett,klubbdrakter fotball,billige fotballdrakter til barn,lag din egen fotballdrakt gratis

Neymar tiltrådte officielt Paris Saint-germain i 100 dage

For nylig i 2017/18 sæson Ligue 1 13 runde, på Parc des Princes Stadium, Paris Saint-germain hjemme mod Nantes. På dagen for spillet indvarslede Neymar den 100. dag, da han kom til Paris Saint Germain. Mange af de små fans, der bærer Fodboldtøj til børn , er på stedet og græder over for Neymar. Neymar i fodboldkampen, selvom det ikke lykkedes at scorer eller hjælper, men på banen er Neymar-præstationen ret fremragende.

Paris Saint-germain betalte direkte 222 millioner Euro likviderede skader til Neymar med succes ind i Parc des Princes Stadium, som også rystede verdens fodbold. Neymar har med succes skabt bekymring for mange tilhængere, også mange af dem er små fans af Billige Neyamr babytøj . Ifølge de officielle medier i Paris Saint-Germain var dagen bare den 100. dag, Neymar sluttede sig til Saint Germain-holdet i Paris. Før spillet havde Paris Saint-Germain-embedsmændene et billede på Twitter, der opsummerede præstationen af ​​Neymar 100 dage.

Neymar i disse 100 dage, også med Nantes spil, Neymar spillede 13 fodboldkampe, i alt antallet af fodboldskudd op til 48 gange, succesen med angrebet med bolden 94 gange, nøjagtigheden af ​​fodboldskuddet tæt på 70%, passerende præcision er tæt på 80%. I denne fodboldkamp, ​​selvom Neymar ikke fik et mål eller hjælper, men Neymar-præstationen stadig udestående. Fodboldkampen Neymar har 7 gange at bryde igennem den defensive præstation, har 4 gange til at lykkes, derudover har 4 gange fodboldskuddet, hvoraf 3 rammer målet. Hvis ikke Paris Saint-germain holdkammerater gentagne gange spilder sit pas, skulle Neymar have mindst en hjælp. Man kan sige, at Neymar nu er meget stabil i Paris Saint-Germain. Ønsker du at få den seneste fodbold information, kan du være opmærksom på vores hjemmeside. Du kan også købe online til Fodboldtøj til Børn med navn . Samtidig er der en række rabatter, der kan fås. Klik på linket for at lære mere. 

Neymar-tiltradte-officielt-Paris-Saint-germain-i-100-dage

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article