Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter,fotballklær

Billigefotballdrakter org erfaring,billige fotballdrakter på nett,klubbdrakter fotball,billige fotballdrakter til barn,lag din egen fotballdrakt gratis

Neymar tease modstandere kritiseres

For et par dage siden slog Paris Saint-germain PSG 3: 2 Rennes, men Neymar spillede tricks på sine modstandere i spillet. Neymar i foregiver at trække modstanderen op, lige når den anden side ud af hånden, sætter Neymar hurtigt sin hånd væk, ansigtet viser også Sly smil. Neymar's adfærd gav sin tidligere ældste bror Xavi Hernandez Creus utilfredshed. Samtidig skuffer det også for Billige Fodboldtøj til Børn tilhængere. Efter Xavi Hernandez Creus i medieintervjuet kritiserede han Neymar. Efter spillet taler fansen alle om dette, og de fleste mennesker skylder kritik for deres Neymar-adfærd. Mange mennesker er utilfredse med Neymar, fordi de føler, at Neymar respekterer deres modstandere.

Neymar sagde i en offentlig erklæring, at sagen kun var en "joke", og han ønskede at opleve atmosfæren. Dommere fra Neymars ord og gerninger har hans EQ et problem. Neymar's dygtighed er meget god, ofte spille i spillet alle slags tricks, spille stunts. Men kan også forklare et problem, det er Neymar ønsker at vinde spillet er let, men ønsker at vinde respekt for modstanderen er meget svært! Vi føler virkelig, at han har brug for et godt eksempel for Neymar fodboldtøj til børn fans.

Neymar har et talent for dygtighed, fantastiske færdigheder, men på retten er alt styret af hjernen, hvis han vil kunne gøre fremtiden mentalt moden, vil Neymar sandsynligvis blive en respekteret person som Lionel Messi. Tværtimod, hvis Neymar stadig er meget forsætlig, er det at han har et problem, ikke kan være en stor mand eller endda blive en klovn. Hvad angår opfølgningsrapporterne, kan du klikke på linket for at følge vores hjemmeside. Selvfølgelig vil du købe Fodboldtøj til Børn med navn, kan også købes via vores hjemmeside online, Støtte hurtig global levering og få mulighed for at få de laveste priser. 

Neymar-tease-modstandere-kritiseres

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article