Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter,fotballklær

Billigefotballdrakter org erfaring,billige fotballdrakter på nett,klubbdrakter fotball,billige fotballdrakter til barn,lag din egen fotballdrakt gratis

Neymar tease motstandere blir kritisert

For noen dager siden slo Paris Saint-germain PSG 3: 2 Rennes, men Neymar spilte triks på motstanderne i spillet. Neymar i å late som å trekke motstanderen opp, akkurat når den andre siden ut av hånden, legger Neymar raskt hånden, ansiktet viser også Sly smil. Neymars oppførsel forårsaket hans tidligere eldste bror Xavi Hernandez Creus misnøye. Samtidig skuffer det også for Fotballdrakt barn støtterne. Etter Xavi Hernandez Creus i medieintervjuet kritiserte han Neymar. Etter kampen snakker fansen om dette, og de fleste mennesker skylder kritikk for deres Neymar-oppførsel. Mange er misfornøyd med Neymar fordi de føler at Neymar respekterer sine motstandere.

Neymar sa i en offentlig uttalelse at saken bare var en "spøk", og han ønsket å oppleve atmosfæren. Dommer fra Neymars ord og gjerninger, har hans EQ et problem. Neymars ferdighet er veldig bra, spill ofte i spillet alle slags triks, spille stunts. Men kan også forklare et problem, det er Neymar vil vinne spillet er enkelt, men ønsker å vinne respekt for motstanderen er veldig vanskelig! Vi føler virkelig at han trenger et godt eksempel for Neymar Fotballdrakt Barn fans.

Neymar har et talent for dyktighet, fantastiske ferdigheter, men på retten er alt styrt av hjernen, hvis han vil kunne gjøre fremover, mentalt moden, vil Neymar sannsynligvis bli en respektert person som Lionel Messi. Tvert imot, hvis Neymar fortsatt er veldig forsettlig, er det at han har et problem, ikke kan være en stor mann, eller til og med bli en klovn. Når det gjelder oppfølgingsrapporter, kan du klikke på linken for å følge vår hjemmeside. Selvfølgelig, Du vil kjøpe Fotballdrakt Barn med navn, kan også kjøpes via vår nettside online, Støtte rask global levering, og få muligheten til å få de laveste prisene. 

 

Neymar-tease-motstandere-blir-kritisert

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article